Kompánia Alapítvány

 Szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatása – függőségek kezelése – közösségi tér – Tanoda

 

A Kompánia Alapítvány azért dolgozik, hogy a dél-pesti régióban a 10-24 éves fiatalok ne kallódjanak el, megtalálják az útjukat úgy, hogy ők maguk is tesznek érte. Ennek érdekében szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek tanulástámogatását, valamint függőséggel érintett fiatalok segítését, fejlesztését és felzárkóztatását végzik, Csepelen két helyszínen két program keretében: a Kompánia Tanodában és a Kompánia Alterben. Az elmúlt tanévben a Kompánia Tanodában 112 tanuló fejlesztését támogatták, míg a Kompánia Alterben 1500 alkalommal nyújtottak segítséget rászoruló fiataloknak.

 

 

Szolgáltatás: Te is más vagy! Te sem vagy más!

Hátrányos helyzetben élő gyerekek fejlesztése – egyéni és csapatfejlesztés – közös élmények – szemléletformálás – 10 fő – 5 óra

 

Kínált szolgáltatásuk egy 5 órás csapatépítő-tréning(elem) a cég munkavállalói, osztályai, szervezeti egységei számára, mely az adott csapat tagjainak egyéni fejlődését, ezáltal a csapat együttműködésének, kommunikációjának fejlesztését is célozza.
A tréning a Kompánia Alapítvány célcsoportjába tartozó hátrányos helyzetű gyerekek részvételével valósul meg, azaz a programon a cég munkavállalói és a Kompánia célcsoportjába tartozó gyerekek közösen vesznek részt. Az interaktív, játékos feladatokat tartalmazó saját fejlesztésű tréning a gyerekek aktív részvétele által rendhagyó, mélyebb és intenzívebb hatást ér el és a forprofit szférában is elismert coach vezetésével valósul meg.
A program szemléletformáló, érzékenyítő hatása mellett hozzájárul a résztvevő hátrányos helyzetű gyerekek személyes fejlődéséhez, ezáltal rendkívül értékes módon támogatja a munkavállalók fejlődését a csapatmunka, interkulturális ismeretek, kommunikáció, együttműködés területén.